Over mij

Mijn naam is Mandy Oomens, 38 jaar, getrouwd met Ron en moeder van Julian en Hanna. Ik ben voedingsdeskundige en Personal Body coach en ik woon in Dordrecht.

In 2015 ging bij mij de knop om; ik was te dik. Ik schaamde me voor mijn lijf en was er bijna 24 uur per dag op een negatieve manier mee bezig. Kleding zat niet lekker en moest vooral mijn buik verhullen, rokjes en jurkjes kon ik niet dragen zonder een legging eronder om schurende benen die pijnlijke plekken opleverden te voorkomen. In badpak rondlopen vond ik een ramp en aan een bikini dacht ik al helemaal niet.

Door Personal Body Plan waar ik nu zelf al 1,5 jaar coach ben, ben ik 12 kilo afgevallen en ben ik vele centimeters kwijtgeraakt. Mijn doel, het passen van mijn trouwjurk die ik droeg in 2004, had ik gehaald en ik ging in 2016 op een heel andere manier op vakantie.

Het bereiken van een gezonde en fitte lifestyle was me gelukt, nu moest ik het nog zien vol te houden. En dat is op sommige momenten nog steeds lastig; ik heb ook dagen waarop ik van alles in m’n mond wil stoppen zonder dat ik daar op de weegschaal iets van merk. Helaas werkt dat niet zo, voor niemand. (Ok, een enkeling daargelaten…)

Ik ben een #fitmom in de zin dat ik fit ben en een moeder, maar ik zal nooit voldoen aan de perfecte Instagram plaatjes. Ik heb geen zichtbare buikspieren, geen maatje 34, maar ik voel me wel gezonder, fitter en beter dan ooit.

Een stok achter de deur is bij een proces als afvallen en/of fitter worden heel fijn en voor sommigen noodzakelijk. Voor mij zijn dat mijn man, mijn omgeving, maar ook het feit dat ik nu zelf voedingsdeskundige ben en mensen adviseer over een gezonde en fitte lifestyle.

Voor jou kan ik dat zijn. Ik weet namelijk hoe het is om te zwaar te zijn, maar ook om weer slank te worden. Ik weet waar je vandaan komt. Ik kijk en denk met je mee, ik motiveer en geef tips, ik ben er voor een bemoedigend praatje als je er even doorheen zit. Ik ben jouw stok achter de deur en werk er samen met jou aan om je weer goed in je vel te laten zitten.

FOOD FIT BALANCE

Mandy Oomens

Aletta Jacobs erf 69
3315 EB Dordrecht

Telefoon: +31 653875912
E-mailinfo@foodfitbalance.nl

Neem contact op